Bedrijfs profiel MF Fashion

Marjorie Fernandes Fashion (MFF) is opgericht in 2016 en is het resultaat van Marjorie Fernandes ervaring in de modebranche. Na diverse samenwerkingen met styling projecten en mode shows in Polen en de VS verhuisde ontwerpster Marjorie Fernandes naar een grotere showroom in de stad Rotterdam, met maar één doel voor ogen om een ​​modehuis te bouwen met diversiteit aan unieke kledingkeuzes en exclusieve persoonlijke stijlen voor vrouwen.
Marjorie Fernandes ontwikkelde en volgde de evolutie van de mode tijdens haar interesse om Afrikaanse ontwerpen te combineren met hedendaagse Europese stijlen en etnische invloeden.
Materialen, die hun wortels omarmen terwijl ze een nieuwe weg inslaan door West-Europa en de Afrikaanse mode-industrie gaf haar de inspiratie om te innoveren.

omschrijving Mode label

Marjorie Fernandes Fashion is een online en offline boetiek. Marjorie Fernandes Fashion is een merknaam die verwijst naar een mooie vrouw van gratie, kalmte, elegantie en schoonheid.
Onze kledingstukken zijn verfijnd met kleuren details zoals satijn, zacht katoen en jeanschiffon die de kwaliteit van stoffen in het dagelijks leven brengen. Een perfecte balans tussen onconventionele kleuren met een vrouwelijk tint, symbool voor creativiteit, vitaliteit, optimisme en jeugdigheid.

her Strengths

– Een internationaal confectiemerk met unieke kleurrijke stijlen en ontwerpen.
– We spreken diverse markten aan voor elk type vrouw.

her Mission

vrouwen een comfortabele en persoonlijke kleding service bieden en aanbieden.

– Om de moderne vrouw respectievelijk in hun diverse vakgebieden te kleden.
– Om kwaliteit en goed geconstrueerde modekleding te demonstreren.
– Een verscheidenheid aan mooie, exclusieve en hoogwaardige ready to wear modestukken aanbieden

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
0
    0
    Cart
    Cart is emptyBack to shop