Image Alt

Our Team

Marjorie Fernandes

Owner

Marjorie Fernandes was born in Suriname and has lived in the Netherlands for over 40 years. She started designing in 2016 and founded her brand Marjorie Fernandes Fashion in 2017. What really started as a passionate hobby passed down by her mother turned out to be a wonderful emerging brand. Her African heritage is her signature for her designs. The sun of Africa and the cool breeze of Holland reflect designs that build bridges between people from different cultures, her greatest source of inspiration. Her mission is to reach those who live their lives freely and happily completely “out of the box”. With her designs for an occasion, often with bright colors or African prints, you will definitely feel confident, dignified and happy to live with a smile. Her motto is: “Different is the new us, because you and I are the world”

Bedrijfs profiel

Marjorie Fernandes Fashion (MFF) is opgericht in 2016 en is het resultaat van Marjorie Fernandes ervaring in de modebranche.

Na diverse samenwerkingen met styling projecten en mode shows in Polen en de VS verhuisde ontwerpster Marjorie Fernandes naar een grotere showroom in de stad Rotterdam, met maar één doel voor ogen om een ​​modehuis te bouwen met diversiteit aan unieke kledingkeuzes en exclusieve persoonlijke stijlen voor vrouwen.

Marjorie Fernandes ontwikkelde en volgde de evolutie van de mode tijdens haar interesse om Afrikaanse ontwerpen te combineren met hedendaagse Europese stijlen en etnische invloeden.

Materialen, die hun wortels omarmen terwijl ze een nieuwe weg inslaan door West-Europa en de Afrikaanse mode-industrie gaf haar de inspiratie om te innoveren.

 

                                                                                                                                                                                             Mode label omschrijving

Marjorie Fernandes Fashion is een online en offline boetiek. Marjorie Fernandes Fashion is een merknaam die verwijst naar een mooie vrouw van gratie, kalmte, elegantie en schoonheid.

Onze kledingstukken zijn verfijnd met kleuren details zoals satijn, zacht katoen en jeanschiffon die de kwaliteit van stoffen in het dagelijks leven brengen. Een perfecte balans tussen onconventionele kleuren met een vrouwelijk tint, symbool voor creativiteit, vitaliteit, optimisme en jeugdigheid.

                                                                                                                                                                                                       Sterktes

-Een internationaal confectiemerk met unieke kleurrijke stijlen en ontwerpen.                             -We spreken diverse markten aan voor elk type vrouw.

 

Doelen  

Marjorie Fernandes heeft eigentijdse ready to wear lijn voor vrouwen. De klanten van Marjorie Fernandes zijn onafhankelijke moderne vrouwen die trots zijn op haar uiterlijk en haar carrière. Deze kledinglijn is bedoeld voor een vrouw die ervoor zorgt dat ze de exclusieve look krijgt die ze verdient met elegantie en luxe.

Marjorie Fernandes verleent service aan haar klanten op persoonlijke afspraak, en op verzoek op maat gemaakte unieke ontwerpen op de klant haar persoonlijkheid.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Missie                                                                                                                                                                 -Vrouwen een comfortabele en persoonlijke kleding service bieden en aanbieden.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            -Om de moderne vrouw respectievelijk in hun diverse vakgebieden te kleden.                                                               -Om kwaliteit en goed geconstrueerde modekleding te demonstreren.                                                                                                   -Een verscheidenheid aan mooie, exclusieve en hoogwaardige ready to wear modestukken aanbieden

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
0
    0
    Cart
    Cart is emptyBack to shop